Könyv bemutató és díjátadó

Az elmúlt héten két rendezvényre voltam hivatalos.Az év végi események adnak lehetőséget a versenyzőnek, hogy találkozzon kimagasló teljesítményt nyújtó sportolókkal könyvbemutató vagy díjátadó alkalmával.

A szezon a versenypályán véget ért, azonban van az év végi rendezvények most kezdődnek. A múlt héten egy könyv bemutatóra és egy díjátadó gálára voltam hivatalos, mindkettőnek örömmel tettem eleget.

Könyvbemutatón

A hét elején Szabó Tímea Sportsorsok című könyvének második része került bemutatásra, amiben – a tavalyihoz hasonlóan – idén is jutott számomra egy fejezet. Olyan nevek mellett szerepelhetek, mint Marco Rossi, Güttler Károly, Fodor Rajmund és további tizenhét sportoló és szakember.

Díjátadón

A könyvbemutatót követően a Formula.hu – Top50 Magyar Autóversenyző 2018 Díjátadó Gála került megrendezésre, ahol sikerült elnyernem az Év Gokartversenyzője címet.

Nagyszerű érzés számomra, hogy idén is elismerést nyert az a munka, amit támogatóimmal közösen végeztünk. Sokat dolgoztunk azon, hogy ide eljuthassunk és egy megfelelő alapot építsünk a hosszú távú terveinknek.