Rotax Max Challenge Euro Trophy Adria: Küzdelmes hétvége

Küzdelmes hétvégén vagyunk túl. Minden rossz megtörtént, ami csak megtörténhet. Büntetés, defekt, mely következtében fel kellett adnom a döntőt.

Küzdöttünk egész hétvégén, annak ellenére, hogy a pénteki nap után biztosra mertem volna venni, hogy a dobogóért fogok küzdeni. De sajnos nem így lett. Minden megtörtént velem, ami csak megtörténhet. Nem értem miért kerültünk bele ebbe a szerencsétlenségi szériába, de ami jobban aggaszt, hogy nem látom, mikor kerülök ki belőle. Bízok benne, hogy ez már a következő versenyen bekövetkezik!

A záró nap szörnyű volt! Az első döntőnek a 20. helyről vágtunk neki. Úgy voltam vele, ha sikerül beférni a top 10-be, akkor elégedett lehetek. Minden meg is lehetett volna, de hát csak VOLNA, mivel számomra érthetetlen módon beesett az első spoilerem, aminek az eredménye 5 másodperc büntetés lett. Ezzel a 15. helyen zártam az első döntőt.

A második döntőben ismét nem akartak az égiek segíteni – ami nem meglepő – de az ember mindig bízik egy kis szerencsében. Sajnálatos módon Fortuna nem volt mellettem, egy defekt miatt fel kellett adnom a futamot.

Nagyon reménykedem, hogy a közeljövőben úgy tudok majd hazautazni a versenyről, hogy minden mellettem állt a hétvége során! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megmutatni azoknak, akik mellettem voltak a hétvégén. A következő versenyen mindent megfogok tenni, hogy visszatérjünk a dobogó legfelső fokára!