CEEND

Sokat gondolkoztam, de végül úgy döntöttem, hogy leírom. Nem igazán szoktam erről a profilomról posztolgatni, de úgy gondolom, hogy ezt meg kell osszam veletek. Tudnotok kell, mi is zajlott az utolsó CEE versenyhétvégémen Lengyelországban!

Bátran kijelenthetem, hogy végig verhetetlenek voltunk, akárhányszor a pályán voltam! Eljött a versenynap, ahol a formánk ugyanúgy megmaradt, de az időmérőn történt egy kis „incidens”, ahol egy másik pilóta engem követve akarta teljesíteni a gyors körét, amit alapból nem értettem. Pár méterrel később leállt a motorom és kigurultam a pálya szélére, ő pedig követett engem és megállt mögöttem! Hála Istennek észrevettem, hogy a benzincső lecsúszott a karburátorról, így gyorsan vissza tudtam rakni és elkezdtem az időmérőm! Érdekes dolog, hogy a másik pilóta is hasonló dologra készülhetett, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy én hamar megoldottam a problémát!

Vége lett az időmérőnek, amit elég szép fölénnyel meg is nyertem! Egy kicsit később elindulok megnézni az eredményeket és jön velem szemben a már említett pilóta édesapja, aki olyan mondatokat mondott és kérdéseket tett fel, amiről rögtön rá is jöttem, hogy ő már szépen elkezdett ellenem intézkedni. Tudta máshogy nem tudnak engem legyőzni ezen a hétvégén!

Mivel a fia is elől végzett, így mit ad Isten ő „nyerte” az időmérőt! Az én hétvégém ezzel a gusztustalan befolyásolással véget is ért! Nagyon dühös és csalódott vagyok, mert egy jogos győzelmet vettel el tőlünk! Természetesen ezek után apuci „kisfia” nyerte meg a hétvégét „megérdemelten”! Nagyon nehéz bármit is írni ezek után. Mindenki tudta, hogy ha ezt most nem csinálja meg velünk, SIMÁN mienk a hétvége! De nem így lett, mert tettek ellene! Őszintén szólva, sose gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet, bár tudtuk, hogy az apuka nem először használja hatalmát a CEE bírok felett, az előnyt a fia javára fordítva! Ezt azoknak írom, esetleg tervezik a jövőben, hogy egy ilyen nulla színvonalu bajnokságban versenyeznek, azoknak pluszban számolniuk kell ezzel az apukával, ha a fiával egy kategóriában kell versenyezniük!

Köszönöm, hogy elolvastátok! További szép napot mindenkinek!